QUI SOM

Mira-sol centre

Situat al costat de l’estació de FGC de Mirasol al municipi de Sant Cugat del Vallès, Mira-sol Centre es una centralitat comercial integrada en un edifici que disposa, a més, d’habitatges, oficines i aparcament. La Centralitat Comercial ha estat promoguda per l’empresa municipal de Sant Cugat del Vallès, PROMUSA amb l’objecte de donar un servei de comerç de proximitat fonamentalment al barris de Mira-sol, Valldoreix i Can Mates.
Actualment la Centralitat disposa d’un supermercat MERCADONA, un Mercat Municipal amb una ocupació del 100%, amb 15 parades i un supermercat, i 25 locals comercials ocupats distribuïts en dues plantes. A més, disposa d’un aparcament de 305 places que ofereix dues hores gratuïtes d’estacionament.
Mira-sol Centre es troba al mig d’una zona residencial, molt ben comunicat ja sigui en vehicle privat o en transport públic, cobrint un àrea d’influència d’una mica més de 35.000 habitants.

Si vols conéixer la centralitat, la seva ubicació i fer un tour virtual pots accedir al seu lloc web aquí.

MirasolaCasa.cat

MirasolaCasa.cat és possible gràcies a la unió de la centralitat, els paradistes participants en el projecte i l'empresa especialista en venda online de producte fresc EsdeMercado.com.


Accept

Utilitzem cookies per millorar el nostre servei i la seva experiència de compra. Si continua navegant entenem que les accepta. Més informació