Com funciona?

1.      Entra a www.mirasolacasa.cat i fes la teva comanda abans de les 17.30h.

2.      Podràs triar una àmplia varietat de productes frescos de les diferents parades que del Mira-sol Centre.

3.      La teva comanda va directament a les parades dels mercats, que preparen els productes com si fossis personalment a comprar-los.

4.      A primera hora del dia següent recullim totes les comandes a les diferents parades. El transport es realitza amb un furgó frigorífic, per no trencar la cadena de fred en cap moment.

5.      Un cop s'han recollit totes les comandes, es munten en caixes i es reparteixen a l'adreça que ens has indicat en la comanda.

6.      Ja pots gaudir de la teva compra fresca de mercat a casa en menys de 24 hores. Bon Profit!

Per què comprar a MirasolaCasa.cat?

Compra “de mercat” sense moure't de casa

No tens temps d'anar a comprar? T'agradaria poder comprar als mercats tradicionals i no pots? Cansat de carregar les bosses fins casa? 
Mirasolacasa.cat et porta el millor producte del mercat de Mirasol a casa, seleccionem i carreguem les comandes per tu i t’ho portem a casa a la franja horària que et vagi millor, de dimarts a dissabte. 
 

Et portem el producte a casa en un únic enviament

Cansat de rebre diverses comandes a la setmana i fer la compra en diferents webs? 
Mirasolacasa.cat et porta tota la cistella de la compra de producte fresc a casa en un ÚNIC enviament: carn, peix, fruita, verdura, pollastre, ous, embotit… TOT alhora. 
A més podràs triar el dia i la franja horària per al lliurament.
 

Conservant totes les propietats dels aliments

El producte surt de la parada del mercat el mateix dia que t'ho lliurem a casa. A més, no trenquem la cadena de fred gràcies a les nostres furgonetes frigorífiques, amb el que els aliments es conserven tal com els compraries al mateix Mercat. 


Accept

Utilitzem cookies per millorar el nostre servei i la seva experiència de compra. Si continua navegant entenem que les accepta. Més informació